Türkiye’de rock ve metal müzik janrlarında birçok başarılı grup ve projeden tanıdığımız Can Uzunallı, 31 ocak 2020’de yayınlanan ilk teklisi ‘Kıyamet Uykuda‘ ile başladığı “Sonsuz Döngü” yolculuğunun nihai durağına 10 aralık 2021’de ulaşıyor. Big Fat Mama Records etiketi ile tüm dijital platformlarda yayınlanacak olan albüm, Uzunallı‘nın 2010 – 2021 yılları arasında yazdığı 11 şarkıdan oluşmakta.
Albümde üç değerli isim; Meral Gürses ve Ayşe Saran birer şarkıda sesleriyle, Ozan Ülke ise bir şarkının mixi ile konuk olarak yer almakta.
Tüm şarkıların söz ve müziğini yazan Uzunallı, içinde bulunduğumuz zamanı, yozlaşmayı, bencilliği, tutarsızlıkları ve duygusal karmaşaları süreç içerisinde gözlemlediği insanlar dahilinde kendi penceresinden anlatıyor ve bunu yaparken tek bir türe bağlı kalmıyor.
Bu sonsuz döngünün içine siz de davetlisiniz!
CAN UZUNALLI: Vokal, Akustik Gitar, Elektro Gitar, Synth çalım ve programlama
ONUR AĞAR: Bas Gitar
EMRE ERCAN: Davul
Düzenlemeler ve Müzik Prodüktörü: CAN UZUNALLI
Solo Gitar: FATİH GÖKYÜZÜ [ Bambaşka Düşler (F32) ]
Mix: ONUR AĞAR (10 şarkı), OZAN ÜLKE (1 şarkı)
Mastering: ONUR AĞAR
Kapak Görseli: EFE ERCAN